Watersport Zweden

Watersport Zweden

Watersport Zweden. Een aangename vakantiebestemming voor iedere vakantieganger die wil genieten van diverse vormen van watersport.

Zweden heeft een mooie kust met veel afwisseling, verschillende archipels, een aantal mooie meren en sterk stromende rivieren. Ideaal voor watersport.

Kust

De kust is vaak rostachtig, en kent duizenden eilandjes. Wellicht hierom is de kust zomers een populaire bestemming voor watersporters.

Erg mooi zijn bijvoorbeeld de Hoge Kust langs de Baltische Golf en de Scherenkust, en rond Göteborg zijn de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd.

Nora Tjust

De Nora Tjust Archipel is een tip voor iedere watersporter, hier zal menig hart sneller gaan slaan. Perfecte omstandigheden voor onder andere wakeboarden, waterskiën, de funtube of op een banaan achter een speedboot, en dus plezier voor het hele gezin.

Meren

Het Vänernmeer, het grootste meer in Zweden, biedt mogelijkheden voor onder andere kanoën en kajakken.

Meer Watersporten

Natuurlijk zijn er nog veel meer watersporten mogelijk in Zweden, variërend van tropische zwemparadijzen tot aan vissen als de meren zijn dicht gevroren.

Zweden kent ook verschillende erg goede locaties voor zeilen, windsurfen en kiteboarden, en zijdelings van de actieve watersport kan je aan al dit water ook nog eens genieten van grote groepen zeehonden.

Geen reactie's

Geef een reactie